SLAVKOV P/H - SK BŘEST 2:3np ( 1:1 )

10.08.2016 09:01

 

SLAVKOV P. H. – BŘEST 2:3 po prodl. (1:1)
„Zasloužená remíza s výborně připraveným a důrazným soupeřem. Vedli jsme 1:0 ale naši chybou a nedůrazným vracením jsme soupeře minutu před poločasem dostali na koně a po rohu hosté otočili zápas. Nám se podařilo vyrovnat před koncem z trestného kopu. Vydolovali jsme bod bez čtyř hráčů základní sestavy, kteří vypadli pro zranění po pohárovém utkání v Záhlinicích. Chtěl bych vyzdvihnout výkon mladých kluků, kteří nastoupili v závěru ut...kání a rozhýbali naši hru. Škoda, možná jsem je mohl pustit do hry dříve, moje chyba," sypal si popel na hlavu trenér Slavkova p. H. Josef Janečka.

„Do utkání jsme vstoupili aktivně a v úvodních patnácti minutách jsme byli herně lepším a aktivnějším týmem. Vypracovali jsme si dvě velké šance, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Od 20. minuty se hra vyrovnala a domácí svou snahu korunovali úvodním gólem. Tento, pro nás nepříznivý stav, ještě umocnilo zranění stopera Martina Šálka, který musel být střídán. I přesto se nám závěr poločasu a úvod toho druhého velmi povedl. Střelecky se dokázali prosadit Martin Máša a Martin Glozyga. V dalším průběhu druhého poločasu jsme nedokázali udržet míč na svých kopačkách. Vázla kombinace a tým Slavkova nás dostával pod tlak. Už se zdálo, že vedení udržíme, ale bohužel v 86. minutě se domácím podařilo po trestném kopu vyrovnat. Zápas rozhodoval penaltový rozstřel, ve kterém jsme byli šťastnějším mužstvem a získali jsme dva body. Po velmi dobrém a bojovném výkonu obou mužstev jsme viděli divácky zajímavý zápas s napínavou koncovkou," konstatoval vedoucí mužstva SK Břest Lukáš Šoustek,

Branky: 25. L. Urbánek, 86. Barot – 44. Máša, 51. Glozyga. Rozhodčí: Žigmund. Diváci: 164. Slavkov p. H.: Čačala – Kužel (87. Janečka), P. Krajcar, Pavlica, Darebníček (80. Mrázek), L. Urbánek (67. Macůrek), J. Krajcar, Barot, Šimčík, Ponížil, Z. Krajcar (54. Urban). Břest: Kožuch – Koudelníček, Glozyga, Horák, Látal, Buček, Štauber (83. Juračka), Látal, Šálek (27. Máša), Daněk, Karamon.