BŘEST – PRAVČICE 6:0 (1:0)

08.09.2022 06:29

Lukáš Šoustek, trenér Břestu: „Vzhledem k zajímavým výsledkům Pravčic v úvodu letošní sezóny, jsme dnes čekali velmi náročný zápas s velkým respektem k soupeři. Také možná proto jsme do utkání vstoupili hodně opatrně. S přibývajícím časem se ale náš výkon postupně zlepšoval, což v 19. minutě korunoval první brankou bravurně zahraným přímým kopem Tomáš Daněk. Úvodní gól duelu nás hodně uklidnil. Naši hráči byli rázem jistější, přesnější v kombinaci a hlavně důraznější při napadání, což vedlo k dalším brankovým příležitostem. V závěru prvního poločasu ještě gólová pojistka nepřišla. Vše jsme si schovali až do druhého dějství a po velmi přesvědčivém herním projevu si došli pro vysoké vítězství. Kluci pěknými góly potěšili diváky a za svůj výkon zejména ve druhém poločase zaslouží pochvalu. Takový zápas jsme potřebovali jako sůl.“

 

Branky: 61. a 66. J. Šálek, 19. Daňek, 71. Salajka, 75. Karamon, 80. Juračka.

Diváci: 190.

Rozhodčí: Caletka.

Břest: Valoušek – M. Šálek, Konečný (79. Juračka), Salajka (71. Mingisultanov), Koudelníček (84. Hajdík), J. Šálek (79. Máša), Štauber (71. Hrabal), Trlica, Karamon, Daňek, Miklík.

 

Pravčice: Horák – K. Tobolík (58. Polák), J. Tobolík (70. Složil), Hrdlička, Vaculík, Svrček (78. Smola), Janováč (58. Polák), Zapletalík, Rozsypal, Želizňák (70. Petřík), Timan.