MUŽI Břest : Pravčice 7-0

18.04.2016 22:25

V prvním jarním kole III. třídy sk. B  se utkalo  mužstvo SK Břest s TJ Pravčice v sobotu 16.4. 2016 na vlastním , perfektně připraveném hřišti .

Sestava : Dušan Kožuch Dan Buček, Martin Šálek ,Tomáš Daněk ,Radek Karamon, Pepa Látal ,Mirek Koudelníček ,Václav Pospíšil, Staňa Pohořelský, Jiří Štauber, Dominik Bejdák. Střídali : Tomáš Juračka , Martin Máša , Jozef Beliančin , Jakub Arm.

Výsledek 7:0 , branky - 4 Bejdák , 1 Koudelníček z p.k., 1 Štauber , 1 Pospíšil

Zápas od začátku uchopili do své moci hráči domácího týmu . Kombinačni hrou nedovolovali soupeři prakticky překročit půlící čáru . Chyběla však přesná fínální přihrávka a zbytečně docházelo k osobním soubojům v soupeřově šestnátce , na které naši útočníci , nižších postav , neměli šanci . Až ve 23 minutě obránce hostí zezadu fauloval na malém vápně Bejdáka a z pokutového kopu vsítil první gól utkání Koudelníček . Trvalá převaha přinesla  po pěkné kombinaci a přihrávce Bejdáka na Štaubra druhou branku . Následovala řada dalších brankových příležitostí , které zúročil v poslední minutě prvního poločasu třetím gólem Bejdák . Stínem tohoto poločasu byl hrubý a zbytečný faul hostujícího kapitána , který odnesl zraněním  Dan Buček a musel být střídán . Následovala žlutá karta , která však měla mít barvu červenou . Ve druhé části zápasu se obraz hry nezměnil . Naopak kombinační hra donutila hosty pouze k odkopávání míče a vyústila v další brankové příležitosti , které zúročil Bejdák , dal další tři góly a ještě  gólovou přihrávku Vaškovi Pospíšilovi, který ji parádně proměnil . I když skóre mohlo být výraznější , je s výkonem i stavem spokojenost. Nejvýraznější postavou utkání byl bezesporu Dominik Bejdák , který byl u všech gólů .