MUŽI Břest - Míškovice 3:4

13.04.2014 18:35

Sestava : Fišer (23.Jurošek) - Pohořelský, Motal, Buček J., Dlabaja, Buček V. (66.Koryčan), Koudelníček, Černý ( 57.Marek), Vyrobík, Štauber, Daněk

 

Branky : Daněk 2, Buček V.

 

Zápas začal pěkně zostra a již v 5.minutě obdržel " břestský Řepka"  J.Buček žlutou kartu. K první šanci se dostal Daněk v 7.minutě hry, jenže míč skončil vedle brankové konstrukce. Ve 20.minutě hostující útočník přehodil brankáře Fišera a Míškovice se ujali vedení 0:1. Vzápětí došlo ke zranění Fišera, který musel být vystřídán za Juroška a ten měl do konce utkání plné ruce práce. V 33.minutě hosté pěknou střelou zvýšili skóre na 0:2. Důležitý moment zápasu přišel ve 40.minutě, kdy svou levačku prověřil Vlastik Buček a snížil na 1:2. Ve 45.minutě vyrovnal z přímého kopu na 2:2 Daněk. Po přestávce hosté bleskově udeřili a po odražení míče od tyče do brány opět vedli 2:3. V 76.minutě neudržel hostující brankář míč ve svých rukavicích a Daněk dorážkou vyrovnal na 3:3. Jen o minutu později mohl Pohořelský zařídit vedení Břestu, ale netrefil prázdnou branku a diváci se chytali nevěřícně za hlavu. V 89.minutě domácí neuhlídali při rohovém kopu nejvyššího útočníka a ten hlavičkou zavěsil na konečných 3:4. 

 

Dle některých přítomných mohlo za neúspěch břestských fotbalových dorostenců i mužů začarované přelajnované hřiště :-) .