DOROST Uherský Ostroh - Břest

02.11.2014 10:00

Sobota 1.11,2014 poslední mistrovské utkání podzimní části krajské dorostenecké soutěže sk. B , zlínska . SK Uherský Ostroh v. SK Břest 1:9 . Branky vstřelili : D. Bejdák 4 , J. Krejčíř 2 , Jan a Josef Látalovi po 1 , A. Zapletalík 1.
 
  sestava :    

Máčala Roman
 
Hanák Vojta          Buček Daniel     Šálek Jara              Štěpjak Adam
 
Janovský Patrik                Látal Pepa         Látal Jenda            Krejčíř Honza
 
            Otáhalík David             Bejdák Dominik
 
 
střídali : Zapletalík Tonda , Gjorev Ilja , Hanák Vašek .
 
Utkání s posledním družstvem soutěže , které však posílili hokejoví hráči místního H klubu , svádělo k podcenění . Na tuto možnost jsem naše hráče upozorňoval, oni to  vzali na vědomí a od začátku se pustili do soupeře s plnou vervou , Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat a brzy jsme se ujali vedení, gól vsítil Bejdák po samostatném úniku , v průběhu utkání potom vsítil ještě tři branky a na dvě přihrál . Oproti minulým zápasům hrál Bejdák s chutí.  Poločas skončil výsledkem 5:0 , když góly přidali Honza Krejčíř , po pěkné individuální akci a Jenda Látal . Po zahájení druhé půle jsem poslal na jeho přání , Tondu Zapletalíka do útoku (důvodem byla jeho oslava osmnáctin ) a on se v zápětí odvděčil pěknou brankou , kterou vsítil po centru Bejdáka hlavou .
 Hoši , i když v pozměněné sestavě , chyběl Martin Glozyga , pokračovali v dobrém výkonu i ve druhé půli . Trochu nás přibrzdil gól , který vsítil soupeř z přímého kopu z poměrně velké vzdálenosti , podařilo se nám vsítit další branky na konečné score 1:9 . Musím ovšem podotknout, že  hráči spálili ještě řadu brankových příležitosti , to však nic nemění na skutečnosti, že jsme jako nováček krajské dorostenecké soutěže , se ziskem třiceti bodů v popředí tabulky , což je jistě na vesnici jako je Břest , nemalý úspěch .
 Já bych chtěl z tohoto místa všem chlapcům za výborné výkony a kvalitní přístup poděkovat a popřát do jarní části soutěže stejné úspěchy jako doposud .
 
    trenér Ladislav Popela