DOROST Staré Město - Břest

10.06.2015 17:49

V neděli 7.5.2015 zajíždělo dorostenecké družstvo SK Břest k mistrovskému utkání krajské soutěže skupiny B do Starého Města , které bylo na 3 místě tabulky s dvoubodovým náskokem před námi . Utkání hrané za tropického vedra skončilo v normální hrací době 1:1 a na pokutové kopy 5:3 . Vyrovnávací gól za nás vsítil Vašek Pospíšil .

Sestava : 

 

  Máčala Roman

Miklík Petr      Pospíšil Václav               Štěpjak Adam

                                      Buček Dan                   

Hanák Vojta              Látal Josef      Šálek Jara      Látal Jan

                   Janovský Patrik        Bejdák Dominik

 

střídal : Krejčíř Jan

 

     Utkání hrané na stadionu Na Širůchu  nezačalo pro nás dobře . Již ve třetí minutě , po hrubé chybě Vaška Pospíšila se domácí ujali vedení . Vašek však v dalším průběhu zápasu podal vynikající výkon , který vyšperkoval krásným vyrovnávacím gólem . Utkání v první půli bylo poměrně vyrovnané . Naši hráči se  dostávali do slibných brankových příležitostí , které jsme však nebyli schopni proměnit . Jedním z důvodů byla osobní , někdy zdvojená osobní obrana Dominika Bejdáka , který se ale ve druhé půli dokázal prosadit .  Pan rozhodčí , nejdřív gól uznal , ukázal na střed a po neoprávněných protestech domácích , gól odvolal a nechal rozehrávat přímý kop od branky . Při zmíněné situaci , pronikal Bejdák v pokutovém území soupeře mezi třemi protihráči , domací stopér šlápnul na míč a upadl , Dominik toho využil a balon dopravil, podle mého regulérně , do sítě . Ve druhé půli jsme si nadále vytvářeli brankové možnosti a měli navrch i ve hře . Domácí při “mírné” výpomoci arbitra si až na situaci po hrubé chybě našeho golmana , který ji však vzápětí napravil , nic nevytvořili .

 Bohužel neproměněné penalty nás stály jeden bod navíc . K velmi dobrým výkonůmse vypjali hráči : Adam Štěpjak , Petr Miklík , Vojta Hanák ale I celé družstvo .

 

Trenér Popela