Dorost MORKOVICE - BŘEST

11.11.2014 12:46

Předehrávaný zápas z jarního 1 kola dorostenecké krajské soutěže sk. B , SK Morkovice v. SK Břest ,hraný v sobotu 8.11.2014 . Výsledek 7:3 , branky Bejdák , Látal Pepa a Šálek Jara .
 
sestava :    

  Máčala Roman
 
Hanák Vojta             Glozyga Martin                     Štěpjak Adam
                 Buček Dan
 
Janovský Patrik            Šálek Jara         Látal Jos.             Látal Jenda
 
        Bejdák Dominik           Krejčíř Honza
 
střídali : Gorjev Ilja , Otáhalík David
 
 Již po příjezdu bylo jasné , že utkání se bude hrát na umělé trávě . Jen málo chlapců si na tomto terénu zahrálo , navíc ani jeden neměl na umělku příslušnou obuv , že to bude problém , se ukázalo hned po zahájení utkání . Míč se chová uplně jinak než na přírodní trávě , navíc rozměry hřiště jsou v Morkovicích podstatně menší než běžná hřiště . Po úvodním gólu soupeře jsme rychle vyrovnali , ale dále již skórovali většinou domácí . Šance jsme si sice vytvářeli , ale snížit s nám podařilo až v závěru zápasu . I přes velkou snahu všech hráčů jsme utrpěli debakl . Věřím však , že se chlapci poučili a v jarní části soutěže budou pokračovat ve výkonech jako v průběhu podzimu .    
 Hodnocení podzimní části zpracuji až  ve zprávě na Výroční schůzi SK , ale i tak chci připomenout , že jako nováček Krajské dorostenecké soutěže jsme získali 30 bodů a umístili se na prvním místě , což je nečekaný, ale zasloužený úspěch všech hráčů a mě nezbývá než jim za vzornou reprezentaci SK Břest upřímně poděkovat . 
 
trenér Ladislav Popela