DOROST Břest - Žeranovice 11:0

20.09.2015 19:46

Neděle 20.9.2015 , mistrovské utkání dorostu OP Kroměřížska mezi SK Břest a FK Žeranovice , výsledek 11 : 0 .
 
 branky : Bejdák 4 ,Gyurek 3 , Vařecha , Niščák , Látal Jan , Krejčíř
 
Sestava SK Břest

   Hanák Václav

Lukáš  Pavlák       Bejdák Dominik                             Jirka Látal
                 Vojta Hanák

Martin Níščák           Jarek Šálek         Jenda Látal          Honza Krejčíř
 
           Pavel Vařecha       David Gyurek 

střídal Hazlinedar
 
 První utkání v OP na domácí půdě se čtyřmi omluvenými hráči z různých důvodů , nesvádělo k přílišnému optimismu . Potvrdilo se však, jak složité je organizovat mládežnický sport zvlášť na vesnici . Hosté se totiž  dostavili k utkání jen s devíti hráči . Důvod : čtyři jejich hráči museli posílit  tým mužů , který se potýká s nedostatkem hráčů . Posílení mužstva mužů oslabil také náš tým , nejlepší naši hráči však svými výkony neskutečně pozvedli úroveň hry I. mužstva , které po velmi slabých výkonech v minulých letech , figuruje v tabulce podzimní části , se čtyř bodovým náskokem na prvním místě .
  To jsem trochu od našeho zápasu odbočil .

Zápas se od počátku vyvíjel jednoznačně v náš prospěch a byla jen otázka času , jaké výše dosáhne skore . Hosté v okleštěné sestavě neměli sebemenší šanci k nějakému hernímu odporu , takže góly přibývali jak na běžícím pásu a do poločasu narostlo na 7 :0 , když se tradičně střelecky dařilo Dominikovi Bejdákovi a novému hráči Davidovi Gyurkovi .
   Do druhého poločasu vystřídal Jenda Látál , který pravidelně nastupuje za muže . Přesto se hra našeho družstva nezměnila , jen branky nepadaly jako v poločase prvním . Přesto , že jsme dohrávali o Bejdáka méně , taktéž nastupuje za muže , jsme ještě čtyři góly přidali na konečný výsledek 11:0 .
 Zajímavost - s velkou vervou se pustil do tréninku Vašek Hanák na postu brankáře , věřím ,že se mi podaří vychovat nového gólmana.

Trenér Popela

Jedinečný zákrok "baletky" Václava Hanáka ;-)