DOROST Břest-Strání

01.05.2015 23:43

Mistrovské dorostenecké utkání krajské soutěže zlínska , sk. B mezi SK Břest a FC Strání 26.4.2015 , 0 : 0 na Pkp 4 : 5.

 

sestava :

  Máčala Roman

   Miklík Petr    Pospíšil Václav       Štěpjak Adam

                   Buček Dan

 

Janovský Patrik    Látal Josef       Šálek Jara    Látal Jenda

 

                 Hanák Vojta           Niščák Martin

 

 střídali : Glozyga Martin , Bejdák Dominik

 

     Hosté , kteří nastupovali na pohled s výraznou výškovou převahou , vyrukovali s obrannou taktikou . Přesto jsme si vytvořili několik slibných příležitostí , které však ani Vojta Hanák ani další chlapci nedokázali využít. Po celý 1 poločas jsme si udržovali herní převahu a soupeře jsme v útočné fázi až na drobné chyby , do nebezpečné situace nepustili . První půle tak skončila 0 : 0 .

      Do druhé části utkání jsme zařazením Martina Glozygy , který již měl za sebou utkání s HS ve Znojmě a Dominika Bejdáka , posílílí útočnou fázi . Obraz hry se výrazně změnil v náš prospěch . Téměř po celou dobu jsme měli  herní převahu s celou řadou šancí , některé vyložené . Bohužel , 

navíc  rozhodčí přehlédl jasný faul na Vaška Pospíšila , kdy se měl kopat pokutový kop . Utkání tak skončilo remízou . Následovaly penalty , soupeř proměnil všech pět , my jen čtyři . Takže  přestože jsme byli lepším týmem , jsme již podruhé přišli o zasloužený bod .

 

Trenér Popela