DOROST Břest - Rymice 7:1

30.09.2015 17:56

Další místrovské utkání okresního přeboru , odehráli naši dorostenci v neděli 27.9.2015 na domácím,  perfektně připraveném hřišti se soupeřem z Rymic . Konečný výsledek 7:1 . 
 Sestava : 

   Hanák Václav
Pavlák Lukáš         Miklík Petr                             Krejčíř Honza
                     Brázdilík Luboš
 
Hanák Vojta                  Šálek Jarek     Látal Jenda             Buchta Jan

            Janovský Patrik        Bejdák Dominik
 

střídali : Vařecha Pavel ,Hazlenedar Martin

branky : Bejdák 6 , Latal Jenda

    Do utkání jsme nastoupili oslabeni o nemocného Niščáka a Gyurka , naopak za nás nastoupil Luboš Brázdilík , který je u nás na hostování z Hulína . Pro mě celkem neznámá akvizice, i když se na trénincích jevil celkem dobře, ale pro zranění kolena nehrál soutěžní utkání téměř čtyři roky . Svým výkonem však nejen mne, ale i přihlížející , překvapil výborným výkonem na úrovni nejlepších hráčů utkání . V podstatě od začátku zápasu chlapci uchopili otěže hry do své moci , což se projevilo zakrátko prvním góĺem v síti soupeře , kdy  projevil zabijácký instink , kdo jiný než Dominik Bejdák . Dominik potom pokračoval ve střeleckém koncertu a ještě v první půli přidal další čtyři branky . Po drobných chybách naši obrany vsítil soupeř čestnou branku a snížil na 1:5 .
  Ve druhé půli jsem udělal dvě korekce a vystřídal postupně Jendu Látala a Honzu Buchtu . Výkon družstva sice již nebyl tak jednoznačný, ale naše obrana pracovala spolehlivě a soupeři prakticky nic nedovolila . Naopak my jsme ještě přidali dva góly, a přestože jsme si vytvořili další šance , zůstal stav utkání na konečném skore sedm ku jedné .

 trenér Popela