DOROST BŘEST - NEDACHLEBICE 3:2

23.09.2014 21:48

Neděle 20.9.2014 mistrovský zápas krajské soutěže dorostu sk.B, mezi SK Břest a TJ Nedachlebice .
Utkání skončilo vítězstvím SK Břest 3:2, branky za Břest Látal Jenda , Otáhalík David, Glozyga Martin , za Nedachlebice Kutra 2 .
 
sestava :  

     Máčala Roman
 
Ilja Giorgi                Zapletalík Antonín                   Štěpjak Adam
                 Buček Dan
Hanák Vojta         Šálek Jarek            Látal Josef         Krejčíř Jan
 
         Otáhalík David          Látal Jan
 
střídali : Janovský Patrik , Glozyga Martin
 
Družstvo bylo před zápasem  z různých důvodů hodně oslabeno . Chybělo pro zranění a nemoc šest hráčů , dva z jiných důvodů . Začátek se nám poměrně vydařil. Po chybě soupeřovy obrany včetně brankáře , který však celkově podal výborný výkon , vstřelil Jenda Látal vedoucí gól, který měl přinést uklidnění . Stalo se však opačně , hra se nedařila hlavně středové formaci , která kupila celou řadu nepřesných přihrávek . Právě po jedné z nepřesností , kterou využil nejlepší hráč hostí Kutra a po chybách obránců včetně brankáře , vsítil vyrovnávací gól hostí . S tímto výsledkem ukončil rozhodčí Jara Buček ( delegovaný rozhodčí se s technických důvodů nedostavil) , který mimochodem řídil utkání velmi dobře  , první poločas . Již v první půli z důvodu nemoci střídal Vojtu Hanáka  Patrik Janovský , který hru zálohy oživil . Po zahájení druhé půle , když v přestávce dostali hráči ponaučení , se hra mírně zlepšila a právě Janovský svými průniky a centry ( většina ovšem končila v náručí gólmana ) zaměstnával obranu soupeře a jeden z nich zakončil ze skrumáže David Otáhalík , kterému se jinak hra příliš nedařila a byl střídán Martinem Glozygou. Ve snaze rozhodnout utkání , dostal Martin úkol hrát na hrotu . Toto rozhodnutí se nakonec vyplatilo , přestože soupěř znovu a znovu po chybách obrany  Kutrou srovnal .  Glozyga , tentokrát po přesném centru z rohového kopu Patrika Janovského , v osmdesáté osmé minutě vstřelil vítězný gól .
  Věřím , že do dalšího těžkého utkání v Koryčanech, bude již naše družstvo kompletní a naše hra dostane kvalitnější parametry . 
 
 trenér Ladislav Popela