DOROST Břest - Napajedla 4:1

11.04.2015 20:17

Neděle 29.3.2015 mistrovské utkání dorostu , druhé kolo jarní části , krajské soutěže zlínska, skupiny B , SK Břest v. FK Napajedla .

Výsledek 4 : 1 , branky  Vašek Pospíšil 3 , Látal Jan

 

Sestava :

    Máčala Roman

 

 Hanák Vojta      Pospíšil Václav                    Štěpjak Adam

                                  Buček Dan

 

Janovský Patrik           Šálek Jara         Látal Pepa         Látal Jenda

 

           Otáhalík David         Bejdák Dominik

 

střídali : Glozyga Martin , Gjorev Ilja , Hanák Vašek

 

     Zápas s Napajedlama se odehrál z technických důvodů na hřišti Sokola Žalkovice , hrací plocha však po zimním období nebyla v ideálním stavu . Navíc naše družstvo odehrálo zimní turnaj v Chropyni na umělé trávě včetně dvou přípravných zápasů s Hulínem , taktéž na umělce , které mají jiné vlastnosti než přírodní tráva , což byla příčinou slabšího výkonu , hlavně v první půlce zápasu . Hra  byla velmi nepřesná , pomalá, s celou řadou induviduálních chyb . Výsledkem  byl stav 0:1 po první půli.

  Do druhé části nastoupilo družstvo se dvěma změnami  . Na místo stopera přišel Martin Glozyga a na pravou obranu Ilja Gjorev . Tyto změny prakticky eliminovaly útočné snažení soupeře a  Vašek Pospíšil posílil středovou řadu . Obraz hry se změnil i v útočné fázi . Výsledkem byly čtyři góly v soupeřově síti a tím další vítězství našeho družstva . Nejlepším hráče utkání byl Véna Pospíšil , který vstřelil tři góly , dobré výkony odvedli Martin Glozyga , Adam Štěpjak , ale ve druhé půli se zlepšenými výkony  k nim přidali i ostatní.   

 

    Naše družstvo  v zimní přestávce absolvovalo kromě zimního soustředění 26 tréninkových jednotek , odehrálo tři utkání zimního turnaje v Chropyni s výsledky 5:2 s FC Chropyně , 2:0 s SK Němčice na Hané , 7:3 s Slavoj  Kojetín . A příprané zápasy dvakrát se Spartakem Hulín 5:2 a 2:2 , s FC Chropyně 10:3 .

trenér Ladislav Popela