DOROST Břest - Louky

10.09.2014 13:05

 

   V neděli 7.9.2014 sehrálo naše dorostenecké družstvo mistrovské utkání krajské soutěže sk. B zlínska na domácím hřišti s SK Louky .
Zápas skončil naší první porážkou 0 : 2 .
 
sestava :   

 Janovský Patrik
 
Hanák Vojta                     Glozyga Martin                                 Miklík Petr
                                         Zapletalík Antonín
 
Buček Dan                  Šálek Jarek         Látal Pepa              Krejčíř Jan
 

       Otáhalík David                Látal Jan
 
 
střídali : Niščák Martin , Stárek Radim .
 
     Naše družstvo nastupovalo k utkání velmi oslabeno , brankář Máčala má zastavenou činnost na jedno utkání a Dominik Bejdák na utkání tři , oba za
vyloučení v utkání v Bojkovicích , navíc chyběli zranění z téhož zápasu  Adam Štěpjak a Lukáš Pátík . Toto oslabení se zákonitě projevilo na hře celého družstva , hlavně v útočné fázi , kdy jsme nebyli schopni udržet míč , navíc i záložní řada hrála velmi nepřesně . Tím si soupeř vytvářel převahu , které poměrně úspěšně oddolávala celá obranná formace . Soupeř si sice  žádné vyložené šance nevytvářel, ale při standartní situaci(rohu) se nepokrytému hráči podařilo vstřelit vedoucí gól , navíc krajní obránce , který má hlídat brankovou tyč, u ní nebyl . V dalším průběhu utkání , které bylo poměrně vyrovnané i přes velkou snahu a posílení útoku se nám vstřelit branku nepodařilo , naopak pět minut před koncem zápasu , pronikl do otevřené obrany soupeřův útočník a nechytatelnou střelou stanovil výsledek zápasu.
  V sobotu 13.9. zajíždíme na horkou půdu do Strání , určitě nám bude chybět distancovaný Bejdák , pozitívní je , že budou k dispozici zbývající hráči a že se o dobrý výsledek poperou.
 
trenér  Ladislav  Popela