DOROST Břest - Kvasice 7:1 (2:1)

24.08.2014 21:38

Mistrovské fotbalové utkání krajské dorostenecké soutěže zlínska sk.B , 24.8.2014 , SK Břest v. FK Kvasice 7 : 1.
 
branky : Bejdák Dominik 3 , Látal Jenda 2 , Janovský Patrik 1 , Miklík Petr 1
 
sestava SK Břest :

 

Máčala Roman


Buček Dan          Glozyga Martin        Zapletalík Antonín        Štěpjak Adam
                                                                             
 
Pátík Lukáš          Látal Josef        Šálek Jara         Látal Jenda
 

        Otáhalík David           Bejdák Dominik


 
střídali : Janovský Patrik , Miklík Petr , Vařecha Pavel , Stárek Radim .
 
Začátek zápasu družstvo  zastihl nepřipravené a hned po několika chybách bránících hráčů jsme inkasovali . Odpověď však přišla hned z protiútoku , když se z přímého trestného kopu trefil do opačné šibenice Dominik Bejdák . Následovala dvacetiminutovka s koncertem neproměněných vyložených šancí . Poté soupeř vyrovnal hru a několik nebezpečných akcí odvrátila obrana v čele s gólmanem Romanem Máčalou , následovaly naše další šance včetně několika rohových kopů a po jedom z nich hlavou v pádu vsítil uklidňující branku Jenda Látal . V té době se nedařila hra záloze , hlavně Jara Šálek nebyl ve své kůži .  Rozhodčí za tohoto stavu ukončil první poločas .
 Druhý poločas začal trochu rozpačitě, ale postupně  naše družstvo převzalo iniciativu a začalo si vytvářet další brankové příležitosti , které však na rozdil oproti prvnímu  poločasu jsme začali proměňovat . Postupně přerostlo utkání v malou exebici našeho družstva s konečným výsledkem 7:1 .
 
  I přes toto výrazné vítězství , zůstáváme nohama na zemi , zřejmě těžší zápasy na nás čekají . Již příští neděli zajíždíme do Bojkovic , které jsou také po prvních kolech úspěšné , věřím , že i na tento zápas nás pojede povzbudit plno přízniců .
  Vzhledem k tomu ,že máme poměrně věkově mladé družstvo se nám hra celkem daří , nemalou příčinou bude určitě poctivý přístup většiny hráčů v přípravě a taktéž trénink třikrát týdně přináší své ovoce . 
 
trenér Ladislav Popela