DOROST Břest - Kněžpole

02.06.2015 20:40

Neděle 31.5.2015 , mistrovské dorostenecké utkání krajské soutěže sk. B

mezi SK Břest a SK Kněžpole .

Výsledek 7:1 , branky Dominik Bejdák 5, Honza Krejčíř 2.

 

sestava :

 Máčala Roman

 

 Hanák Vojta      Glozyga Martin         Štěpjak Adam

                  Pospíšil Václav

 

Buček Dan    Šálek Jara   Látal Josef    Látal Jenda

 

                 Krejčíř Honza       Bejdák Dominik

 

střídali : Niščák Martin , Hanák Vaclav.

 

       Hned od prvního hvizdu naše družstvo převzalo iniciativu a první góĺ v síti soupeře na sebe nedal dlouho čekat z kopačky kanonýra Bejdáka . Soupeř , který pod tlakem často v obranné fázi chyboval, inkasoval další branky . Po pěkném centru Dana Bučka , skóroval do otevřené branky Honza Krejčíř a v zápětí po faulu ve vyložené situaci s přehledem proměnil nařízený pokutový kop  Dominik Bejdák . Po nedorozumění v naší obraně , skórovali jediným gólem v utkání  hosté . Naši vyráběli jednu gólovou situaci za druhou , horší to však bylo s jejím proměňováním . Přesto ještě do poločasu jednu branku přidal , kdo jiný , Bejdák .

        Druhý poločas nastoupilo naše družstvo s pocitem uspokojení ze stávajícího skóre , čehož soupeř částečně využil  hlavně ve středu pole ,

hru vyrovnal, ale naše obrana jim v koncovce nic nedovolila . Naopak v útočné fazi jsme si vytvářeli další góĺové šance , takže konečný stav byl pro soupeře , řekl bych milosrdný .

 Jen dodatek : v jarní části soutěže se potýkáme s celou řadou zranění a nemocí . V tomto zápase opět pro nemoc chyběli  prakticky hráči základní sestavy  Patrik Janovský a Petr Miklík . Je však důležité ,že se s tímto problémem družstvo dokáže vypořádat.

 

Trenér Ladislav Popela