DOROST Břest - Bojkovice

17.04.2015 19:57

Neděle 12.4.2015 Mistrovské utkání krajské soutěže dorostu sk.B SK Břest v. Bojkovice , 2:2 p.k. 2:3 .
 
sestava : 

  Máčala Roman
 
Hanák Vojta          Glozyga Martin              Štěpjak Adam
                            Buček Dan


       Látal Josef         Šálek Jarek
 
Janovský Patrik         Pospíšil Vaclav       Látal Jenda (k¨)
 
 
        Bejdák Dominik



střídal : Gjorev Ilja
 
 K utkání se soupeřem , který je momentálně na vedoucí pozici soutěže , nastupovalo družstvo z odhodláním uhrát co nejlepší výsledek . Po vyrovnané hře jsme po několika chybách v obraně , bohužel inkasovali první gól . Hra se postupně zlepšila a výsledkem bylo vyrovnání z kopačky Jarka Šálka . Nátlakovou hrou si  hoši  vynutili několik standartních situací a z jedné z nich skóroval hlavou Martin Glozyga . Do kabin odcházela družstva za stavu 2:1 pro nás .
    Druhý poločas se hra  zvlášť v počátku  příliš nezměnila , byla poměrně vyrovnaná . Postupně však soupeř získával mírnou převahu která vyústila ve vyrovnávací branku . Ale chvíli před tím měl na kopačce tutovku Bejdák , který v minulosti takové šance s přehledem proměňoval , tentokrat ji však naprosto zazdil . Zřejmě by to byl gól rozhodující , bohužel se tak nestalo , takže zápas po nerozhodném konci  měl penaltové  rozuzlení . Střelba ze značky pokutových kopů , však měla pro naše družstvo hořkou příchuť , skončila výsledkem 4:1 pro soupeře .
   Nechci hledat žádné výmluvy , chci jen podotknout , že soupeř měl podstatně vyšší věkový průměr než má naše družstvo a v této mládežnické kategorii zvláště po fyzické stránce  se rozdíl projeví , hlavně v osobních soubojích .    
 
         trenér Ladislav Popela