BŘEST – ŽALKOVICE 0:1 PP (0:0)

12.09.2020 06:19

LUKÁŠ ŠOUSTEK, VED. MUŠTVA SK BŘEST: „Bylo to derby dvou velkých rivalů. Atraktivní duel přilákal spoustu natěšených diváků, kteří se nedočkali branky v základní hrací době. I tak sledovali zajímavý a vyrovnaný zápas. Kombinační hra sice nebyla v některých fázích zápasu ideální, ale i tak se obě mužstva prezentovala velmi kvalitním výkonem, obrovskou bojovností a zápalem strhnout výhru na svou stranu. Soupeři si vypracovali spoustu brankových příležitostí. Fantasticky, ale zachytali oba brankáři, kteří nejednou své spoluhráče podrželi a zachránili remízu, která byla zcela zasloužená. Bod navíc si nakonec v penaltovém rozstřelu vybojovali hráči Žalkovic.“

 

JÁN HORKÝ, VEDOUCÍ TÝMU ŽALKOVIC: „Typické derby. Hodně osobních soubojů, hodně nervozity, málo fotbalové krásy. Vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách. V penaltovém rozstřelu měli naši kluci více klidu a zaslouženě si odvezli vítězství."

Rozhodčí: Skyba. Diváci: 242.

Břest: Valoušek – Janovský, Šálek, Koudelníček, Miklík, Konečný, Látal, Šálek, Štauber (75. Vyrobík), Karamon (21. Juračka), Daněk.

Žalkovice: Rotrekl, Mrázek, Netopil (34. Vodica), Janečka, Podaný, Pospíšil, Strnad, Kojetský, Netopil, Pala, Otáhalík.