BŘEST - POČENICE 5:1 (2:0)

15.09.2020 19:33

LUKÁŠ ŠOUSTEK, VEDOUCÍ BŘESTU: „Konečně jsme po zlepšených výkonech v posledních dvou zápasech uspěli i výsledkově. Dobře jsme se připravili na dlouhé křižné míče za obranu a do pokutového území, z kterých tento houževnatý a velmi dobře silově vybavený soupeř hrozí nejvíce. Sami jsme se naopak snažili o kombinační hru. I když je stále co zlepšovat, zejména v pohybu, rychlosti a přesnosti přihrávek, tak se nám to vcelku dařilo a po většinu času jsme měli zápas pod kontrolou.

STANISLAV JUŘENA, KAPITÁN POČENIC: „Tentokrát budu v hodnocení velmi stručný, na půdě Břestu jsme propadli, zaostávali prakticky ve všech herních činnostech, kdy asi nejvíce markantní byl rozdíl v pohybu a nasazení. Během týdne se musíme zkonsolidovat, a doma v dalším kole, se pokusit debakl napravit. Těžko hledat něco pozitivního, přesto bych rád vyzvedl poctivý výkon našeho srdcaře M. Barneta.“

Branky: 25. a 48. Šálek, 43. Trlica, 72. Štauber, 88. Koudelníček – 57. Batík.

Rozhodčí: Caletka.

Diváci: 136.

Břest: Valoušek – Janovský (16. Trlica), Šálek, Koudelníček, Miklík, Konečný, Látal (86. Hejdík), Šálek, Štauber (73. Kouřil), Karamon (79. Juračka), Daněk (82. Máša).

Počenice: Derka – Zbořil (71. Hrušák), Novotný, Juřena, Kunčar, Vlha (46. Niedermertl), Hrnčíř (46. Súkup), Klapil (32. Jánský), Barnet, Batík, Tesař.