BŘEST – LOUKOV 1:2 PP (0:1)

21.09.2016 06:42

„I když jsme připravovali naše hráče na náročný zápas, tak musím sportovně uznat, že tak dobře fyzicky připraveného a navíc skvěle namotivovaného a bojovného soupeře jsme nečekali. Naši hráči také nehráli špatně. I přes velkou bojovnost, ale nedokázali mužstvo Loukova fyzicky přetlačit a vytvořit si nějaký souvislejší tlak. V prvním poločase šlo mužstvo hostí do vedení po nádherné střele z voleje zpoza šestnáctky. Ve druhém poločase přišly klíčové okamžiky mezi 60. a 70. minutou. Obě mužstva kopala po faulech penalty. Zatímco hosté nedali a odmítli tak asi definitivní rozhodnutí duelu, tak náš střelec Dominik Bejdák se nemýlil a vyrovnal na 1:1. V penaltovém rozstřelu bylo šťastnější mužstvo Loukova," zhodnotil duel vedoucí mužstva SK Břest Lukáš Šoustek.

„Proti neznámému soupeři jsme začali aktivně a zhruba v polovině prvního poločasu naši snahu podtrhnul Jakub Šenovský, který napálil z velké výšky padající míč nechytatelně asi ze třiceti metrů. Ve druhém poločase jsem nevyužil penaltu a naopak tak dal šanci soupeřům k závěrečnému tlaku, načež domácí rovněž z penalty vyrovnali a zápas tak skončil nerozhodně. V penaltovém rozstřelu jsme byli stoprocentní," potěšilo hráče hostí Hynka Kunderu.

Branky: 68. Bejdák – 19. Šenovský. Rozhodčí: Hušek. Diváci: 100. Břest: Kožuch – Koudelníček, Konečný (64. Juračka), Horák, Bejdák, Jan Látal, Buček, Štauber (85. Krejčíř), Josef Látal (71. Máša), Karamon, Pospíšil. Loukov: Švehlík – K. John (64. Kocián), Kuběna, J. Šenovský, P. Šenovský, Polášek, Pospíšil (86. Novotný), Bělík, Kundera, Vašík, L. Kocman (52. P. Kocman).
Zdroj: https://kromerizsky.denik.cz/fotbal_region/okresni-prebor-slavkovsti-poprve-padli-zdounky-dal-kraluji-20160920.html