vyhodnocení sezony 2015/2016 dorostů SK Břest

22.06.2016 17:35

   Zpráva o činnosti dorosteneckého družstva SK Břest v sezoně 2015-2016
 Dorostenci po úspěšném působení v krajské soutěži Zlínska 2014-2015 , kde skončili na čtvrtém místě , byli zařazeni do okresního přeboru OFS Kroměříž . Tato soutěž z důvodu nedostatku mládeže v této věkové kategorii , se odehrála pouze s pěti družstvy, ale čtyřkolově . Celkem každé družstvo odehrálo 16 zápasů . Naše družstvo z toho odehrálo 14 zápasů vítězně, jednou remizovalo a jeden zápas a to v Mrlínku jsme prohráli.  Zisk 43 bodů při skore 126 ku 12  znamenalo vítězství v okresním přeboru , navíc s 38 vstřelenými brankami se nejlepším střelcem soutěže  stal Dominik Bejdák , který s 24 góly se stal i nejlepší střelcem i v okresnich soutěžích mužů . Naši dorostenci tak po dvou letech znovu úspěch v podobě Přeborníků okresu Kroměříž , navíc s účastí v Krajské soutěži , zopakovali . Po dohodě výboru SK dorostenecké družstvo bylo přihlášeno do Krajské soutěže Zlínska i pro sezonu 2016-2017. Bude tato soutěž určitě náročnější , jelikož někteří chlapci , hlavně však Dominik Bejdák v této věkové kategori končí . Věřím , že se hoši tohoto úkolu zhostí se ctí.

poznámka: Bohužel musím oznámit také špatnou zprávu , Dominik Bejdák velmi vážně onemocněl a je hospitalizován v nemocnici v Uherském Hradišti , pčřejeme mu brzké uzdravení a věřím, že zase brzy bude střílet góly .

   Hráči , kteří se o tento úspěch zasloužili :¨
Václav a Vojta Hanákovi , Lukáš Pavlák , Petr Miklík , Honza Urban , Adam Zapletal , Martin Niščák , Honza Buchta , Jenda Látal , Honza Krejčíř , David Gyurek , Dominik Bejdák , Mikuláš Lukašík , Pavel Vařecha , a na podzim ještě Jarek Šálek a Patrik Janovský , hoši dík.

 Popela Ladislav trenér